Denne uka har vi fått i oppgave å lage en videoblogg om hvordan vi lærer best. Jeg og min gruppe har valgt å lage en felles film hvor vi kommer med ulike måter vi lærer best på. Det ingen fasit på hva som er riktig og galt her, alle lærer forskjellig, noe som gjør det interessant å kunne se alle de ulike måtene å tilegne seg kunnskap på best mulig vis.

I videoen forteller vi våre læringsmetoder basert på hvordan vi lærer best, som å ta notater underveis i forelesninger, være godt forberedt til forelesninger ved å gå igjennom ulike temaer vi skal ha under forelesingen, diskutere pensum med medstudenter og oss imellom og det å bruke teorien i praksis. Utover dette har jeg og mange andre tilført nye læringsmetoder som å gjennomføre sertifiseringer og skrive faglige blogginnlegg om temaene vi går igjennom i forelesninger.

Ved ønske om å se vårt videoinnlegg om våre læringsmetoder så kan det gjøres ved å trykke på denne linken.